Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

MotoGP Kατατακτήριες : Ο Simoncelli (παλι) στην pole position!



Ο Stoner 3ος, ο Rossi 11ος

Ο Marco Simoncelli ήταν ταχύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές και δεν άφησε κανέναν να τον αμφισβητήσει, καθώς κυριάρχησε χτες και σήμερα. Ο Ιταλός αναβάτης της Gresini Honda πήρε την δεύτερη pole position του στην μεγάλη κατηγορία και τώρα ελπίζει να τερματίσει σε μια καλή θέση στον αυριανό αγώνα, γιατί όχι και την πρώτη.

Ο χρόνος του ήταν 1:34.718 ενώ το ρεκόρ πίστας είναι 1:34.525 και το έχει ο Dani Pedrosa από πέρσι.



Ωστόσο, η είδηση δεν είναι ότι ο Simoncelli ήταν ταχύτερος όλων, αλλά ότι στη δεύτερη θέση ήταν ο Ben Spies, με την Yamaha, και μάλιστα με αμελητέα διαφορά, μόλις 0.009 δευτερόλεπτα! Έκπληξη; Ίσως, ίσως όμως και όχι.

Τρίτος θα εκκινήσει αύριο ο Casey Stoner ο οποίος είχε διαφορά 0.290 δευτερόλεπτα από τον Ιταλό αναβάτη. Να πούμε ότι ο Αυστραλός πονούσε στον ώμο του έπειτα από την πτώση που είχε το πρωί.

Τέταρτος ήταν ο Jorge Lorenzo, στην πέμπτη θέση κατετάγη ο Andrea Dovizioso και στην έκτη ο Cal Crutchlow.



Μία ακόμα έκπληξη ήταν η έβδομη θέση του Karel Abraham ο οποίος ουσιαστικά είναι και η πρώτη Ducati που συναντάμε από την κορυφή (και μάλιστα δορυφορική). Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Colin Edwards, Nicky Hayden και Randy de Puniet.



Ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα καθώς ήταν 11ος. Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής ήταν 1.846 δευτερόλεπτα πίσω από τον Simoncelli και έδειξε να μην έχει βρει ακόμα τις σωστές ρυθμίσεις στην GP11.1.



Να πούμε, τέλος, ότι ο Loris Capirossi είχε μια πτώση περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας και χτύπησε με την πλάτη στο έδαφος με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του για λίγο. Μεταφέρθηκε στην κλινική της πίστας όπου διαπιστώθηκε ότι έχει σπάσει τρία πλευρά του.

(Απο το : www.motograndprix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εννοειται οτι θα πρεπει να ειναι κοσμιο!

Συνολικές προβολές σελίδας